Activiteiten 2022 (planning)

  1. Vanaf 1 januari ’22 is een groepsexpositie ingericht en te bewonderen in De Ezelstal. Alle drie kunstenaars wiens werk wij beheren zijn vertegenwoordigd met prachtig werk. Sommigen gerestaureerd en anderen nieuw gelijst. Alle bronzen beeldjes van Jetty Homan waren al gegoten en ook nu zijn er weer een aantal aanwezig die een schitterende combinatie vormen met de andere kunstwerken door Jan Homan en Gradus Verhaaf.

  2. De pandemie heeft ons nog niet verlaten dus onze aandacht gaat nu vooral uit naar activiteiten achter de schermen zoals bv. de archivering.

  3. Als straks weer meer sociale contacten mogelijk zijn willen we nog dit jaar extra aandacht besteden aan het uitbreiden van het Vrienden- bestand. Dat is noodzakelijk gezien het snelle verloop van de afgelopen paar jaar.

  4. De  presentatie van de monografie over het leven en werk van Gradus Verhaaf heeft wat je noemt een “valse start” gehad. Ook dat krijgt onze extra aandacht zodra het licht weer op groen staat wat de coronamaatregelen betreft.

  5. Expositie van 2023 voorbereiden.

  6. Kerstkaart, poster en flyer ontwerpen en laten drukken.

  7. Relatienetwerk onderhouden.